Voel je je lusteloos, zonder direct aanwijsbare reden?

Ben je altijd druk en zit je tegen de grens van wat je aan kan?

Reageer je prikkelbaar of ben je snel geagiteerd in contact met anderen?

 

Met personal coaching krijg je al snel zicht op wat ‘werkelijk’ speelt en ga je op zoek naar ruimte en mogelijk nieuwe bewegingen/ perspectieven.

Knelpunten, frustraties en problemen worden inzichtelijk gemaakt. Via gesprek, rollenspel, visualisaties, tekeningen en schrijfopdrachten creëer je ruimte om jouw positie ten opzichte van de buitenwereld te veranderen. We richten ons op je kwaliteiten, je wensen en idealen. Je leert negatieve energie om te buigen in positieve acties.

Meestal zijn vier tot acht bijeenkomsten genoeg om fundamentele verandering te ervaren.

Via het PELS instituut voor whiplash en rugklachten in Amsterdam kwam ik bij Marlies terecht. Ik geef vioolles, dat werd een moeilijk verhaal. Fysieke begeleiding kreeg ik al, maar ik had moeite me te concentreren. Om opnieuw te integreren in mijn werkomgeving, werd ik door PELS naar Marlies verwezen.

Ik had nog nooit van creatieve arbeidscoaching gehoord en had geen idee wat het zou kunnen zijn. Maar toen ik bij haar kwam bleek meteen dat het een goede keuze was. Marlies pikt meteen de signalen op waar jij mee bezig bent. Ik was bijvoorbeeld meer met mijn huwelijk bezig dan met mijn werk – daar springt zij meteen op in. Ze is heel ontvankelijk, open en begripvol. Mijn diepste gevoelens kwamen meteen naar boven bij haar. Ik kan niet verklaren hoe dat werkt, maar het is iets heel bijzonders.

Ze zet allerlei creatieve manieren in om het antwoord in mijzelf te vinden: een tekening maken, een rollenspel met de ‘tweede persoon’ in mij. Die creativiteit hoort helemaal bij haar. Haar grootste kracht is dat ze écht met je meeleeft, dat ze eerlijk is en oprecht. Daardoor voel je je heel veilig. Veel prettiger dan bijvoorbeeld een psycholoog die nooit iets van zichzelf prijsgeeft. Bij Marlies komt echt interactie tot stand.

 

Het verhaal van Mirjam

Muziekdocente

Bent u geïnteresseerd geraakt?